Opis forum
ale czy to już jest pewne? dobrze by było mieć ostateczną wersję, bo nie wiadomo do końca ile czasu na te prezentacje jest...
ja się ograniczę do 15 minut, wybiorę z tych trzech 2 tematy.
Ostatnio edytowany przez Gosia (2011-05-16 20:39:44)
No, przeskoczyło w ostatniej chwili, właśnie ze względu na Kamińskiego - Yuki mnie prosiła o zmianę na plakacie - -'
Teraz rozpiska wygląda tak:
czwartek, 26.05.11
12:00 Spotkanie z Markiem Kamińskim
13:15 Aikido
14:15 prezentacja
Ale jak coś się zmieni nawet dzień przed to się nie zdziwię ;p
EDIT: MIEJSCE: miejsce - czytelnia biblioteki glownej w Gmachu Glownym
No i zdecydujcie, co z herbatką. Mogę to ogarniać z pomocą jeszcze jednej osoby (ktoś chętny?), ale zakup od Was zależy, a na razie znam tylko zdanie Pauliny
EDIT 2: W celu maksymalnego obniżenia kosztów proponuję podać zwykłą herbatę zieloną na zimno. Właśnie zrobiłam porównanie senchy i tej zwykłej herbaty i choć różnią się smakiem, to każda jakiś tam charakterystyczny posmak ma. Taką herbatę na zimno robi się zalewając listki herbaty zimną wodą (ja to robię kranówą) i po 10 minutach i odsączeniu można pić Przed podaniem najlepiej schłodzić w lodówce. Orzeźwiające.
To wtedy by wyszło, że możemy się się złożyć po 1zł
Ostatnio edytowany przez Orcian (2011-05-18 13:06:21)
no to elegancko Ja Ci Magda niestety nie moge pomóc bo sie zaangażowałam w te żurawie ale mozesz wziac kogos kto sie nudzi
albo np. ma prezentacje tylko :> i mow po ile kasy dawac bo malo czasu zostalo. zebys nie musiala zakladac za wszystkich bo potem sie nie doprosisz
jestem za z herbatką. róbcie róbcie, a o złotówe domagajcie się w wolnych chwilach, czy potem na zajęciach, bez stresu.
ja wrzuciłam jeszcze do neta plakat w jedno miejsce i adres strony na trojmiasto.pl do opisu na gg. będzie dobrze (:
mam jeszcze małe pytanie - czy ktoś ma w domu jakieś reprezentacyjne pałeczki, które mógłby przynieść na BFN? inne niż jednorazowe...
Ostatnio edytowany przez Gosia (2011-05-21 21:36:54)
Użytkownik
Ja i moja siostra mamy dwie pary nie-jednorazowych pałeczek :]
Użytkownik
Oki doki O której godzinie pojawić się na Dniu Japońskim? Bo prezentacje po 14 mam dopiero, ale te pałeczki to wcześniej trzeba by przynieść, ne?
Właśnie, jest jutro jakaś grupowa zbiórka przed Dniem czy coś? Mnie dzisiaj nie będzie na zajęciach, to z wdzięcznością przeczytam o jutrzejszych szczegółach
P.S. a herbatkę to sobie chyba daruję, bo odnoszę wrażenie, że byłaby robiona na siłę... Jakby coś się zmieniło, to zawsze mogę to na szybko jutro ogarnąć